Selecteer een pagina

Stichting Imaginary Landscapes organiseert voor de eerste keer in de van Houtenkerk te Weesp op 21 december a.s. een kerstconcert met Laurens van Rooyen mmv van het Kinderkoor Weesp. Aanvang 16.00u.

Laurens van Rooyen vertelt: ‘ ik heb al heel veel kerstconcerten gegeven maar de mooiste zijn wel waarbij ik de kerstmuziek maakte met kinderen. Samen met de Gooische Muziekschool hoopt hij dan ook zoveel mogelijk kinderen uit Weesp te enthousiasmeren om deel te nemen aan een speciaal Kerst-Kinderkoor en zo samen in de sfeervolle van Houtenkerk de bekende kerstliederen te brengen: Van Stille Nacht tot Jingle Bells’.

Laurens van Rooyen is een van Nederlands bekendste (film)componisten en pianisten. Opgeleid aan het conservatorium in Utrecht startte hij een veelzijdige carrière met bekende melodieën en filmmuziek. Het leidde tot internationale erkenning en exposure o.a. naar landen als Japan waar zijn song Imaginary Landscapes iedere nacht als herkenningsmelodie op de radio wordt gedraaid.