Voor kinderen in de basisschoolleeftijd start er een nieuwe musical- en theaterafdeling in Weesp. De Gooische Muziekschool gaat een samenwerking aan met theatermaker Esther Werneke. De eerste productie van de nieuwe afdeling is The Wiz. Op vrijdag 18 september opent de musical- en theaterafdeling haar deuren voor kinderen uit groep 5/6 en 7/8.

Unieke samenwerking.

Werneke en de leiding van de Gooische Muziekschool kennen elkaar uit het culture- en educatieve veld. Beide geven onder andere les op de Van der Muelen Vastwijkschool en hebben een eigen onderkomen in het Fort aan de Ossenmarkt in Weesp.

Directeur Coen Schimmel: “Onze afdeling in Weesp doet het erg goed onder leiding van Marco de Jong. De naschoolse muzieklessen in het Fort en op basisscholen voorzien in een grote behoefte in Weesp. We kijken uit naar de start van de nieuwe Musical- Theaterafdeling in samenwerking met Esther.”

Productie The Wiz.

De nieuwe afdeling start met een bewerking van de musical The Wiz. “Ooit gedroomd om Dorothy te spelen of te dansen als Michael Jackson? Dit is jouw kans.” Kinderen uit groep 5/6 en 7/8 worden uitgenodigd om deel te nemen. De lessen zullen plaats vinden op vrijdagmiddag 15.15 – 16.30 en 16.30 – 17.45 uur bij de Van der Muelen Vastwijkschool in Weesp en de proefles is op vrijdag 18 september.

Aanmelden voor de proefles kan via info@degooischemuziekschool.nl of bel naar 035-6936596.