Komende twee weken zal er een behoeftepeiling gehouden worden in de gemeente Weesp. In het kader van een afstudeeropdracht voor de studie Human Technology  en in opdracht van De Gooische Muziekschool zal de behoeftepeiling Cultuureducatie tussen 19 april en 1 mei worden uitvoeren.

De peiling richt zich op cultuureducatie in het algemeen en muziekonderwijs in het bijzonder. De peiling wordt uitgevoerd middels een enquête welke op verschillende wijze wordt afgenomen. Komende week zal er huis-aan-huis worden geflyerd met een dekking van ongeveer 25% van de huishoudens. Daarnaast zullen er persoonlijke interviews worden afgenomen. Daarnaast wordt er via social media en de website aandacht gegeven aan deze enquête.

Begin juni zullen de resultaten van de behoeftepeiling bekend zijn.

Wil je meedoen aan de enquête scan dan de QR-code die hiernaast staat afgebeeld.