Op maandag 3 februari en dinsdag 4 februari gaan we weer van start met een nieuwe cursus Muziek voor Kleuters met als thema Babar, olifantje in het bos in Weesp. Op zaterdag 8 februari starten we in Muiderberg. In 15 weken gaan we op pad met Babar. Babar is een hele lieve olifant en woont in het bos en gaat op groot avontuur naar de grote stad. Waar gaat hij naar op zoek? Hij zoekt naar beroemdheid, nieuwe liedjes en nog veel meer …! Stap mee in dit avontuur en ontdek wat Babar allemaal in die grote stad gaat ontdekken.

Startdatum Lestijd Basisschool
maandag 3 februari 15.20 – 16.00 uur Van der Muelen Vastwijkschool, Weesp
dinsdag 4 februari 15.45 – 16.25 uur Kors Breijerschool, Weesp
zaterdag 8 februari 10.15 – 10.55 uur De Vinkebaan, Muiderberg

De cursus bestaat uit 15 lessen voor € 130,- en is bedoeld voor kinderen uit groep 1 & 2 van de basisschool.

Heb je al meegedaan met Kikker is Jarig vanaf september 2019, dan kun je deze cursus als vervolgcursus volgen. Het thema is volledig anders en ook de muzikaliteit. Mocht je in februari nieuw willen instromen is dat ook geen enkel probleem, schrijf je dan gauw in middels de button.