Op zondag 22 maart organiseert De Gooische Muziekschool haar 14de Pianofestival in Theater Brinkhuis, Brink 29 te Laren van 11.30 tot 17.00 uur. Het Pianofestival is altijd een speciaal evenement omdat jong en oud, beginners en gevorderden kunnen laten horen wat zij het afgelopen jaar hebben geoefend en/of geleerd.

Wij nodigen al onze pianoleerlingen, kinderen, tieners en volwassenen, uit om aan dit festival deel te nemen.

Wij hebben dit jaar voor een andere opzet gekozen. Er zijn drie series van 60 minuten. Serie 1 en 2 staan open voor alle pianisten, jeugd, tieners en volwassenen. De speeltijd in deze series is maximaal 3 minuten. Serie 3 is gereserveerd voor de gevorderde pianisten. De speeltijd in deze serie is maximaal 5 minuten. Per serie is er plek voor maximaal 15 leerlingen. Afhankelijk van de aanmeldingen, delen we de series in.

Er mag solo of quatre-mains gespeeld worden, maar ook klassieke, lichte- of popmuziek. Als je het leuk vindt om met een vocalist of collega instrumentalist mee te doen, geef je dan op.

Hoe gaat de dag eruit zien?

Aan het festival kunnen per serie maximaal 15 pianisten deelnemen. De series delen wij in tussen 11.30 en 17.00 uur. Als je mee wilt doen overleg dan even met je docent over welk stuk je gaat spelen en of je in de beginners of gevorderde serie mee wilt doen. Opgeven kan voor 11 maart per mail. Deelname aan het festival kost € 10,-. Graag ontvangen we vóór 26 februari de titel(s) van je stukken.

Wil je meedoe? Geef je op via je docent(e), of per mail via marieke@degooischemuziekschool.nl of info@degooischemuziekschool.nl.

× Afzeggen voor de les