Facebook Demo

Muziek in Weesp

1 week 5 days ago

Muziek voor kinderen tijdens de voorjaarsvakantie.
Tijdens de voorjaarsvakantie hoeven kinderen zich niet te vervelen. Van 20 tot en met 28 februari kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd dagelijks vanaf 16.00 uur terecht bij het Kindermuziekfestival van het Koninklijk Concertgebouworkest. Iedere dag streamt het orkest een kinderconcert of muziekfilm via Facebook, YouTube en concertgebouworkest.nl. De presentatie is in handen van Sosha Duysker, actrice in verschillende kinderseries en presentatrice van het populaire tv-programma Klokhuis.

Muziek in Weesp

1 week 5 days ago

Muziek in Weesp

1 week 5 days ago

Muziek in Weesp

1 week 6 days ago

Ondertussen bij De Gooische Muziekschool
Er wordt hard gewerkt aan ensemble / band repertoire voor de (digitale) ensemble dag van 17 april. Iedereen die het leuk vindt kan mee doen!! Maakt niet uit of je ingeschreven staat bij De Gooische Muziekschool. Muziek verbindt en dat hebben we in deze tijd hard nodig! We hebben stukken voor starters (0,5 jaar les) tot gevorderde muzikanten. Vanaf begin maart is alle bladmuziek beschikbaar en de backingtrack om op te nemen. Wil je mee doen meldt je aan via info@degooischemuziekschool.nl. "Naast vaccineren is MUZIEK maken wat wij adviseren!"

Muziek in Weesp

2 weeks 38 minutes ago

Gisteren de nieuwe school Weesperrijk bezocht samen met Docent Muziek Laura Krale. Vanaf 8 maart gaan we hier los met onze muzieklessen aan de kinderen van de Weesperrijkschool. We hebben er onwijs veel zin in!!

Muziek in Weesp

2 weeks 5 days ago

Hierbij een heerlijk nummer om je weekend mee te beginnen. Klarinettist en muziekdocent Bernd Jahn vertolkt: I remember you (& the fabulous dancing Clarinets) Goed weekend

Muziek in Weesp

3 weeks 1 day ago

Ondertussen bij De Gooische Muziekschool
Vandaag De nieuwe Jozefschool in Weespersluis bezichtigd. Wat een geweldige plek!! We kijken nu al uit naar de samenwerking met Remon Pontman en het team. We gaan inspirerende en leuke Muziek- en Theaterlessen geven aan leerlingen van De Nieuwe Jozef

Muziek in Weesp

3 weeks 5 days ago

Cursus voor Kleuters start vanaf 1 maart

Beer is zijn naam en deze vriendelijke en ondeugende beer is ontsnapt uit Artis. Beer wil graag weten waar de muziek vandaan komt en besluit de wijde wereld in te trekken op zoek naar muziek. Gelukkig zijn er op zijn ontdekkingsreis overal andere dieren te vinden die hem daarbij kunnen helpen …!
Ga jij mee deze reis?

De cursus heeft als leidraad het ontdekken van muziekinstrumenten en klanken. Aan de hand van verhaaltjes gaan de kleuters op reis en maken allerlei spannende avonturen mee. Elke les maken ze kennis met instrumenten en klanken.
De cursus start in Bussum, Laren en Weesp. Indien fysiek niet mogelijk start de cursus met online lessen.
www.degooischemuziekschool.nl/muziek-voor-kleuters-start-maart-2021-diverse-locaties/

Muziek in Weesp

1 month 1 day ago

Muziek in Weesp

1 month 2 days ago

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.